Клінкер Центр: галерея яскравих ідей!

Компанія "Клінкер Центр" запрошує до довгострокової та взаємовигідної співпраці у Харкові:
– архітекторів та дизайнерів
- Будівельні організації
Для Вас ми підготували спеціальні ціни та найкращі умови!

Що таке клінкер?

Клінкер (по ньому. Klinker) - це високоміцний матеріал, що отримується із спеціальних тугоплавких глин при випаленні до спікання з можливим додаванням присадок. Термообробка в печі відбувається при температурі понад 1000 градусів за Цельсієм. При цьому готова клінкерна продукція, цегла, панелі, сходи або плитка, отримають високі фізико-хімічні властивості.

Клинкер брусчаткаКлинкер кирпичКлинкер плитка

  • Витримує величезні навантаження.
  • Має широкий спектр кольорів, поверхонь та форм.
  • Екологічно чистий матеріал.
  • Чудові теплоізоляційні властивості.
  • Висока стійкість до кліматичних дій.
  • Фактично не руйнується під впливом зовнішніх чинників.
  • Прекрасно переносить низькі температури.
  • Добре захищений від впливу кислот та солей.
  • Практично не вбирає вологу.

Всі ці властивості та якості роблять клінкер майже незамінним у сучасному будівництві, дозволяють використовувати його для оформлення підвіконь та сходів, облицювання фасадів, мощення доріжок та терас. Також він застосовується при обробці чаш басейнів і доріжок до них, адже поверхня продукції абсолютно не слизька. Оцінити всю різноманітність Ви можете у нашій фотогалереї об'єктів клінкеру .

Важливе у будівництві та ремонті

Найважливішим елементом при будівництві чи ремонті є якісні та надійні матеріали. У розділі статті Ви можете почитати про якість та застосування клінкеру. Без них не може обійтися жодна серйозна будова. Адже від того, які матеріали застосовуються, залежить міцність та довговічність будівель.

Навіть найкращі майстри-будівельники не зможуть зробити свою роботу добре, якщо їм не надати якісні матеріали, а при використанні низькоякісної та дешевої сировини ви ризикуєте отримати недовговічні споруди, які будуть приносити більше неприємностей та прикростей, ніж користь. Так ось продукція, яку ми представляємо, це той матеріал, у якому Ви будете впевнені. Запорука довговічності надійності збудованого будинку-це використання при будівництві якісних матеріалів: Керамічна черепиця на даху Вашого будинку, клінкерна цегла або плитка для облицювання фасаду та клінкерна бруківка для мощення.

Пошук постачальника

Де знайти надійного постачальника?
Відповідь проста. Ви його вже знайшли!
Наша компанія "Клінкер Центр" є великим постачальником в Україні клінкерних та керамічних виробів, а також супутніх матеріалів від провідних світових виробників:

  Feldhaus Klinker OLFRY Roben Quick-mix
  Stroeher Engels ABC Ardex
  King Klinker Wienerberger S.Anselmo MUHR

При пошуку якісних будівельних матеріалів наші досвідчені фахівці допоможуть підібрати і проконсультувати по них, і Ви зможете знайти саме те, що вам потрібно! У нашому розпорядженні багатий асортимент клінкерної плитки, клінкерної цегли, клінкерної бруківки, термопанелей, сходів та фасадного декору. Вся продукція зручно розсортована в каталозі продукції по розділах, так що пошук не займе тривалого часу, а доставити продукцію можемо в будь-яку точку країни, Харків, Київ, Дніпро, Одесу, Львів та інші міста України.

Наші плюси та якості

По перше. Відмінне поєднання ціни та якості! Наша компанія прагне балансу інтересів і не завищує безпідставно ціни на продукцію. Для нас важливо бути не просто продавцями, а партнерами клієнтів. Для Вас ми постійно готуємо різноманітні акції та спецпропозиції!

По-друге. Чудовий сервіс. Тому що ми прагнемо обслуговувати клієнтів якнайкраще, і кожен співробітник підприємства усвідомлює, що задоволений клієнт повертатиметься за новими покупками. Ми хочемо, щоб Ви стали постійним клієнтом і докладемо всіх зусиль для задоволення потреб у будівельних матеріалах, у разі виникнення будь-яких питань можете написати в розділ зі зворотним зв'язком. Покупець буде уважно обслужений незалежно від суми замовлення.

Скориставшись послугами нашої компанії "Клінкер Центр" Україна, Ви будете впевнені та спокійні, що більше не шукатимете інших постачальників.